Fillers & Botox

Behandlingar för dig i Nybro med omnejd

Det finns olika typer av fillers till olika delar av ansiktet, men det man först och främst använder det till är läpparna. Detta är en behandling där  man injicerar hyaluronsyra som är volymgivande. Du får ett omedelbart resultat när du använder dig av denna behandling.

Jag arbetar i Nybro, och jag finns tillgänglig på lördagar i Kalmar, så är du intresserad av någon av mina behandlingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig eller gå in på Boka Direkt, Facebook eller Instagram.

Botox är vanligt att använda när man bland annat vill släta ut huden från olika rynkor eller liknande. När du kommer till mig på MA Beauty kan du välja mellan olika områden för behandling. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill ha tips och råd om vilka behandlingar som skulle passa just dig! Varje behandling börjar vi med en konsultation där vi ska kunna komma överens om vilken behandling som passar just dig bäst. 

Att höra av sig på telefon är det smidigaste sättet till att få kontakt med mig, men du kan även gå in på Boka Direkt, Facebook eller Instagram och skicka ett privat meddelande till mig.

Välkommen till mig på MA Beauty!

Välkommen!