Nagelförlängning

Förlängning av dina naglar

Är du en nagelbitare eller vill du bara skämma bort dina naglar lite extra? Då är nagelförlängning perfekt för dig! Hos mig på MA Beauty kan du i Nybro med omnejd få hjälp med att fixa till dina naglar. Det finns olika typer av hur man bygger upp naglar, men jag använder mig av metoden gelé. Gelénaglar byggs upp i flera olika lager till man har nått önskad längd och tjocklek på dem. Eftersom gelénaglar byggs upp i tunna lager gör det att naglarna ser väldigt naturliga ut. Mellan varje lager man bygger på sätter man in naglarna i en UV-lampa, då stelnar gelén så att man kan lägga på flera lager. Efter nageln är klar läggs det på ett gellack i önskad färg. Det är ett sorts lack som, precis som det låter, är blandat med gel. Precis som med uppbyggnaden av nageln behöver lacket torka med hjälp av UV-lampa.

 

Dessa typer av naglar håller olika länge från person till person. Vill man att det ska se naturligt och fräscht ut rekommenderas det att komma på återbesök efter 3-5 veckor, då nageln oftast har växt ut mycket.

Låter detta intressant är du i Nybro med omnejd hjärtligt välkommen att kontakta mig eller klicka dig in på min Boka Direkt, Facebook eller Instagram för vidare information om alla behandlingar. Jag är nu under utbildning och erbjuder elevpris vid nagelförlängning. 

Välkommen!